Wat kan ik betekenen

Voor jou

Als we een wederzijdse klik voelen dan ben ik er voor jullie, no matter what.

Er bestaat geen handboek voor het begeleiden en het bijstaan van de zwangere vrouw. Dit doen we op maat. We gaan samen kijken wat bij jullie past en wat jullie nodig hebben tijdens het hele proces. Denk hierbij aan informatie over bepaalde onderwerpen. Praktische tips voor: tijdens je zwangerschap, voor de bevalling en daarna. Massage technieken die je partner bij jou kan toepassen en tips voor tijdens de kraamtijd.

Heb je een partner? Ik ben niet degene die de rol van je partner overneemt. Ik ben er juist ook voor je partner. Ik zal hem/haar tips en tricks geven waardoor hij/zij jou het beste kan ondersteunen tijdens de zwangerschap en de bevalling.

Zinnen zoals ‘het loopt zoals het loopt’ en ‘een bevalling kun je niet plannen’ zijn deels waar. Maar je kunt je wel voorbereiden op de bevalling. Het is veel meer dan alleen het ‘perfecte’ plaatje schetsen. Ik zal jullie dan ook helpen met het op papier zetten van jullie bevalwensen. Denk hierbij ook aan hoe je wilt dat er gecommuniceerd wordt met jou/jullie en wie is het aanspreekpunt wanneer jij zelf tijdens de weeën even geen keuzes kunt maken.

De meeste mensen maken een bevalling niet heel vaak mee dus waarom er niet alles uithalen en je zo goed mogelijk voorbereiden op iets wat je leven gaat veranderen. Daar kan ik jullie bij helpen en in meenemen.

We gaan er samen voor zorgen dat jij/jullie je ontspannen voelen, vol vertrouwen en met heel veel power door actief en zelfbewuste keuzes te maken.

Ik gun je/jullie een mooie bevalervaring waar je met een goed gevoel op terug kunt kijken.